Träffa vår nya styr- och reglertekniker!

Nu är det dags att presentera vår senaste kollega: Tobias Axelsson. Ny på jobbet men absolut inte ny i gänget – eller i yrket. Tobias har arbetat som elektriker i 18 år och kommer in med en gedigen kompetens inom branschen och specifikt inom styr- och reglerteknik. Han har drivit eget bolag de senaste åren och jobbat med och nära oss under lång tid. Därför är det extra roligt att nu kunna kalla honom för kollega på riktigt.

 

Vad är det bästa med att vara elektriker?

– Det är ett väldigt varierande arbete, både i uppgifter och miljö. Jag uppskattar att jag får göra och se olika saker varje dag.

 

Berätta om en spännande elinstallation som du har gjort!

– Då tänker jag på ett nytt, stort styrskåp som skulle installeras. Skåpet var för styrning av 10-11 ventilationsaggregat. Det var 200 kablar som skulle in så det gällde att ha tungan rätt i mun och märka upp allt noggrant från start. Ett extra ordinärt projekt som man inte springer på varje dag.

 

Vad är roligast att leverera på en elinstallation?

– I slutändan handlar det alltid om en nöjd kund och att göra ett snyggt jobb som man är stolt över. Jag tycker det är kul med felsökningar, speciellt på gamla styrskåp som saknar dokumentation. Då får jag verkligen fokusera och det blir extra kul att lösa.

 

Vad är det bästa med CSA installation?

– Kollegorna! Det är ett fantastiskt gäng att arbeta med och jag känner flera från min tid på Eges el. Vi har väldigt kul tillsammans. Det är också en stor variation på jobb med allt från industri och vanliga eljobb till styr- och reglerteknik.

CSA Installation AB

Hörngatan 1

573 42 Tranås

076-164 34 44