ELINSTALLATION

ELINSTALLATION

Smarta och innovativa elinstallationer

CSA Elinstallation levererar elinstallationer som är miljösmarta, innovativa och kundanpassade. Vi utför alla typer av elinstallationer, stora som små, i bostäder, kontor eller industrier. Oavsett om det är inomhus eller utomhus, när du renoverar eller bygger nytt levererar vi säkra och kundanpassade elinstallationer.

Vi som elektriker vill att du alltid ska känna dig trygg med din el. Att inte ha säkra och rätt elinstallationer kan orsaka stora skador. Vårt mål är framför allt att du ska känna dig trygg med våra elinstallationer där vi dessutom vill överträffa din förväntan.

Exempel på elinstallation

  • Vägguttag
  • Belysning
  • Säkerhetssystem
  • El utomhus

Vill du boka en tid för offert eller installation? Tveka inte på att kontakta oss.

elinstallation csa installation el

Vad är elinstallation?

Elinstallation är arbete på en elanläggning fram till och med eluttaget. Till exempel skulle det kunna vara att byta ett eluttag.

Vem ansvarar för elen?

Du är själv ansvarig för alla elinstallationer. Anlita därför en behörig elektriker. Du kan dessutom vara säker på att jobbet utförs på ett rätt sätt.

Våra nya LED-lampor går inte att dimmra?

Det finns LED-lampor som går att dimmra, men du behöver komplettera utrustningen ytterligare med en dimmer som är anpassad för det.

Ska jag ha en jordfelsbrytare?

Fråga en behörig elektriker om du är osäker. Man kan till exempel använda en portabel jordfelsbrytare om bostaden har en gammal elinstallation. Detta fungerar som ett extra skydd om du har små barn eller om du arbetar me elverktyg utomhus.

Gäller min hemförsäkring vid en elskada?

Hemförsäkring gäller alltid för en elinstallation som gått sönder under förutsättning att det som kräver en behörig elinstallatör också är utfört av en behörig elektriker. Spara alltid papper på detta.

Kan jag själv lägga ledningar för golvvärme i badrummet och sedan få installationen kontrollerad av en fackman?

Nej, det är inte tillåtet. Låt en behörig elektriker göra jobbet.

Vilka mer tjänster erbjuder vi?

Vi har bred när det kommer till el och elinstallationer. Vi kan även hjälpa dig med följande tjänster:

Elservice

Laddbox

Solceller

Nätverk

CSA Installation AB

Hörngatan 1

573 42 Tranås

076-164 34 44