Team Elmontage

Låt oss presentera Oscar och Bullen – team elmontage!

Här har vi två killar som har varit i branschen länge och har tillsammans över 25 års erfarenhet inom elarbeten. Oskar och Bullen arbetar främst inom området elmontage som innebär alla typer av elinstallationer i hemmamiljö och på kontor som tillexempel en elcentral i villan eller nya armaturer till skrivbordet.

Vad är det bästa med att vara elektriker?
–       Jag gillar friheten och möjligheten att kunna styra och planera mitt eget arbete. Det är också roligt att ingen dag är den andra lik. Jag får möjligheten att jobba i nya miljöer och på nya platser, säger Oscar.
–       Jag håller med Oscar: friheten är det bästa. Men också omväxlingen på olika arbetsplatser och olika arbetsuppgifter. Det är också kul att få träffa mycket folk, berättar Bullen.

Berätta om en spännande elinstallation!
–       Vi har byggt flera av Teslas laddstationer, vilket är jättekul. Eftersom vi har totalentreprenad är det spännande att se en hel site växa fram. Det är egentligen bara en stor tom ytan när vi kommer och en fullt fungerande laddstation när vi åker. Ett extra roligt Tesla-minne är när vi var i Helsingborg och satte laddstolpe nr 1000 i Sverige.  Bara denna höst ska vi bygga fyra siter runt om i Sverige, säger Bullen.

–       Vi arbetar just nu i en villa där ägarna har lagt mycket tid och pengar på design och hållbarhet. All belysning är framtagen av en ljusdesigner i nära samarbete med arkitekten. Ägarna brinner mycket för hållbarhet och gröna material vilket gör att vi får arbeta med material som vi inte brukar arbetar med. Det är många designlampor och speciella strömbrytare vilket är väldigt kul då det inte hör till vanligheterna, berättar Oscar.

Vad är det roligaste att leverera på en elinstallation?
–       Belysning! För det är den som syns, säger Oscar.
–       En nöjd kund, avslutar Bullen.

CSA Installation AB

Hörngatan 1

573 42 Tranås

076-164 34 44