CSA installation får större kontor

I samband med att vi förvärvade Eges el och fick ett helt gäng nya kollegor passar vi också på att utöka våra lokaler. Vi är kvar på samma adress som tidigare, Hörngatan 1, men med betydligt mer utrymme.

Vi gör nu en stor renovering och utökar våra gamla lokaler till större. Tidigare hade vi ungefär 70 kvm och nu har vi närmare 200 kvm. Det ger oss större lageryta och bättre hantering av material. Vi får också plats med en verkstad där vi kan utföra elarbeten, maskinservice, byggnation av elskåp samt reparation. Det kommer dessutom finnas två kontor med plats för fem skrivbord.

Tanken med de nya lokalerna är att skapa en plats där vi vill vara och umgås, dit vi kan ta med kunder, sitta och snacka med varandra på lunchen eller ta en öl tillsammans efter arbetsveckan. Det ska vara en plats med trevlig stämning där alla ska känna sig välkomna.

CSA Installation AB

Hörngatan 1

573 42 Tranås

076-164 34 44