Tre starka affärsområden

Tre starka affärsområden

Fem nya medarbetare kliver in i CSA installation och breddar kompetensen och kunderbjudandet.

Med ny kompetens i bolaget är det dags att strukturera om och arbeta mer fokuserat. Verksamheten kommer delas in i tre olika affärsområden för att jobba både tydligare, bredare och djupare. Det ger oss en möjlighet att Specilisera oss ytterligare inom våra expertisområden samtidigt som vi visar upp vår bredd.

Med våra tre affärsområden är vi vara tydliga mot marknaden med vår kompetens och erbjudande.

Elmontage

– Elinstallationer
Vi arbetar med alla typer av elinstallationer, stora som små, i bostäder, kontor eller industrier. Oavsett om det är inomhus eller utomhus, när du renoverar eller bygger nytt levererar vi säkra och kundanpassade elinstallationer.

– Elservice
Vi utför elservice i fastigheter och i industrier. Genom detta underhåller vi och förbättrar elanläggningen så att elen både blir säkrare och energisnålare. Arbetet kan vara allt från att byta ut lysröret som slocknat till att byta ut gamla elkomponenter mot nya och moderna.

– Stabila och säkra nätverk
CSA har många års erfarenhet av nätverksinstallationer. Du får hjälp med planering, kabeldragning och installation av utrustning, helt anpassat efter dina önskemål och behov. Vi använder oss dessutom alltid av högkvalitativ utrustning, så du kan känna dig säker med slutresultatet.

 

Energiteknik

– Laddbox
När vi installerar laddboxar ser vi till att installationen från central till laddbox sker på ett korrekt sätt, på så sätt utesluter vi varmgång i kablar och kopplingar. Vi har installerat laddboxar sedan 2017 och har stor erfarenhet för så väl hemmaladdning som allmänna platser.

– Solceller
Solceller gör det möjligt att fånga den fria energin för att omvandla ljuset till elektricitet. Vi guidar dig till i allt från val av solceller till placering och självklart hjälper vi till med montering och installation.

– Batteri
Lagra egenproducerad el eller köp när marknaden är billig. Batteri går att använda när fastigheten kräver mycket el för att jämna ut el-topparna i er fastighet eller värma hus, poolen och hybridbilen när solen inte skiner.

Energiteknik

Elautomation är ett område som ständigt växer och utvecklas. Vi hjälper ditt företag med allt från installation, underhåll och reparation av robotar och maskiner till PLC-programmering, el-ritningar och reparation.

 

Som elektriker är vår avsikt att du alltid ska känna dig säker med din el. Att inte ha säkra och rätt elinstallationer kan orsaka stora skador. Vårt mål är framför allt att du ska känna dig trygg med våra elinstallationer där vi dessutom vill överträffa din förväntan.

CSA Installation AB

Hörngatan 1

573 42 Tranås

076-164 34 44