Belysning i badrum

Badrumsbelysning: Skapa drömatmosfär

Det är många val som ska tas när ett badrum renoveras. Allt från kakel, kommod och blandare till inredning och färg på fogar. Någon som kan göra stor skillnad i ett badrum är belysningen och det är viktigt att tänka tidigt i renoveringen eller bygget. Vilka typer av lampor eller ljuskällor behöver vi och var ska de sitta. En annan sak att tänka på när elen planeras i ett badrum är handdukstorn och uttag för hårfön eller eltandborstar.

I detta badrum har kunden valt att inte ha en traditionell duschväg utan vi arbetat med ledlist för att med ljuset skärma av duschen. Det är ett nytt och modernt sätt att tänka på och blir otroligt effektfullt mot den mörka, blanka kakelplattan.

Som med alla typer av elinstallationer är det viktigt att planera och se till behoven innan arbetet börjar. Ett badrum kan idag fylla många olika funktioner, du kanske vill tappa upp ett bad för avslappning eller ta en snabb dusch för att vakna till. Det kan därför vara bra att kunna variera belysning i ditt badrum med till exempel en dimmer så du kan skruva upp eller ner ljusstyrkan. Det är också bra att tänka till på belysningen kring spegeln. Här vill du till exempel inte ha lampor som bländar dig utan som ger ett bra och behagligt ljus att göra sig i ordning i.

Belysning i badrum

CSA Installation AB

Hörngatan 1

573 42 Tranås

076-164 34 44