Industriservice säkrar din produktion

Industriservice säkrar din produktion

Att arbeta nära kunderna bygger förtroende och goda relationer. Det är något som vi på CSA installation strävar efter och verkligen har lyckats med vår kund Hejla skärteknik där vi till och med sitter i samma lokaler.

Hejla Skärteknik arbetar med laserskärning, gasskärning och skärande bearbetning. De erbjuder dessutom komplett tillverkning och strävar efter att vara en framgångsrik leverantör av både detaljer och kompletta produkter. Bolaget grundades 2006 i Rök men är sedan några år tillbaka beläget i nya och stora lokaler i Ödeshög med drygt 20 anställda.

CSA installation har flera kunder i och runt Ödeshög och dessutom personal som bor i området. Tanken på ett kontor i området har funnits ett tag och när det öppnades en möjlighet att hyra ett kontor i Hejlas lokaler var det inget att fundera på.

Hjälper våra kunder att växa

Flytten till Ödeshög var ett resultat av högre tryck och behov av större lokaler. CSA installation hjälpte till med alla typer av elarbeten i flytten som bland annat flytt av sex olika maskiner samt installation av tre helt nya. Utöver maskinerna arbetade CSA installation med all typ av elarbete som berör arbetsplatsen som till exempel belysning, elcentral med mera.

Albin har arbetat som elektriker i 10 år och är den som arbetar mest i Ödeshög. Hejla vittnar om att samarbetet med CSA installation och Albin fungerar väldigt bra. Vi fick en pratstund med Madeleine Lindqvist som arbetar med ekonomin på Hejla.

– Det finns många fördelar med att arbeta nära varandra. Albin känner till oss, våra lokaler, maskiner och elinstallationer. Det känns tryggt och det blir ingen startsträcka för att förstå vare sig problem eller bakgrund. Vi springer på varandra och hälsar nästan varje dag och Albin känns som en i gänget, berättar Madeline.

Löpande underhållsarbete

Efter flytten sköter Albin all löpande industriservice på Hejla. Det innebär regelbunden service och underhåll för att undvika oväntade och kostsamma driftstopp. Om det mot förmodan skulle uppstå ett problem är Albin bara ett telefonsamtal bort och kan snabbt vara på plats för att hjälpa till.

CSA Installation AB

Hörngatan 1

573 42 Tranås

076-164 34 44