Möt Fredrik och Albin – team industriservice

Möt Fredrik och Albin - team industriservice

Fredrik har varit elektriker i över 35 år och började sin karriär på Eges el och har sedan ett år tillbaka arbetat på CSA installation. Med sin långa erfarenhet och många år i branschen har han utvecklat en djup förståelse för industriservice, solteknik och hydraulik. Albin startade också sin karriär på Eges el och arbetat i yrket i 10 år. Nu har han hand om vårat kontor och kunder i Ödeshög med fokus på industriservice.

Vad är det bästa med att vara elektriker?

– Jag gillar mångsidigheten. Inte en dag är den andra lik. Det finns alltid nya problem att lösa, maskiner att laga och applikationer att konstruera, säger Fredrik.
– Jag håller med. Variation och nya utmaningar varje dag, alltid nya utmaningar, fortsätter Albin.

Berätta om en spännande elinstallation!

– En av de roligaste elinstallationerna jag har varit med om var när vi arbetade med robotar på Eges el. Vi åkte runt i Sverige med robotar som vi själva tillverkade under vårt egena varumärke, Råbeg robotsystem. Vi applicerade mycket i träindustrin i Småland samt Norge i början på 90-talet. Det var verkligen spännande och rolig tid, berättar Fredrik.
– När vi fick i uppdrag att flytta en hel fabrik och verksamhet från Sverige till Lettland. Där jag fick det övergripande ansvaret över alla maskininstallationer samt över en grupp elektriker från Riga. Det blev en resa bestående av blod, svett och tårar, men mest utav skratt, säger Albin.

Vad är det roligaste att leverera på en elinstallation?

– En bra produkt som gör att kunden blir nöjd med, säger Fredrik.
– Jag vill alltid leverera kvalitén och att lösa kundens önskan så gott det går. Att se kunden bli nöjd och få lovord, berättar Albin.

Vad är det bästa med CSA installation?

– Det goda kamratskapet och inblicken i företaget. Alla går åt samma håll och vi vill göra bra ifrån oss, säger Fredrik.
– Vi är ett härligt gäng med olika styrkor och idéer. Vi kan både bolla idéer om jobb och prata privat, avslutar Albin.

CSA Installation AB

Hörngatan 1

573 42 Tranås

076-164 34 44