Industriservice håller i gång din produktion

Industriservice håller i gång din produktion

Industriservice är nyckeln till att säkerställa att din produktion rullar på utan avbrott. Genom att regelbundet serva och underhålla dina maskiner kan du undvika kostsamma driftstopp och förlänga livslängden på din utrustning.

Håll dina maskiner uppdaterade

För att vara förberedd på framtiden är det viktigt att serva dina maskiner regelbundet. Genom att hålla dem uppdaterade och i gott skick kan du undvika oväntade problem och säkerställa att de fungerar optimalt. Även om dina maskiner fungerar bra, är det viktigt att regelbundet se över styrsystemen. Om styrningen kraschar kan det leda till att produktionen står stilla i flera veckor. Genom att regelbundet uppdatera och underhålla styrsystemen kan du undvika oplanerade driftstopp.

Se över din service

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom industriservice som till exempel programmering av styrsystem, reparation av avancerade produktionsmaskiner, service av pneumatik och riskanalyser. Med en serviceplan säkerställer du att dina maskiner alltid är i toppskick och redo att möta framtidens utmaningar. Våra tekniker har lång erfarenhet i branschen och vi har många återkommande kunder. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ service som våra kunder litar på.

En veteran inom industriservice

Fredrik är en uppskattad kollega hos oss på CSA installation och har varit industritekniker i över 30 år. När vi frågar Fredrik vad industriservice är för honom, förklarar han att det skiljer sig markant från vanlig elinstallation.
– Industriservice omfattar allt från maskiner och styrsystem till service på industrierna, från fastighet ner till produktion, säger Fredrik.

När du arbetar med industriservice som elektriker ingår allt från att reparera maskiner, bygga applikationer och serva robotar till att byta ut belysningen och se till att alla arbetsplatser har el. En viktig del av industriservice är att följa ett serviceschema för maskinerna. Servicechefen på företaget lägger upp ett schema som teknikerna följer för att säkerställa att all utrustning fungerar optimalt.

Omfattande uppdrag och ständig utveckling

På CSA installation hanterar vi allt från löpande underhåll, service och installationer till flytt, reparationer, ombyggnad samt driftstörningar och stopp. Våra tekniker är vana vid att rycka in och lösa kostsamma driftstopp.

CSA Installation AB

Hörngatan 1

573 42 Tranås

076-164 34 44